x
sadsad x
asdasd
%15 indirimli

Kuşburnu Çekirdeği Yağı 20ml

26,95
22,91
Planlanan Teslimat
:
04.08.2021
Paylaş:
Ürün Bilgileri


ÜRÜN KODU BARKOD KOLİ BARKODU KOLİ İÇİ MİKTAR KDV ÜRÜN ÖLÇÜSÜ KOLİ ÖLÇÜSÜ
600 14 077 86928205
12 %8







Kuşburnu (Rosa canina) Arifoğlu Kuşburnu Yağı 20ml

Antik dönemlerden beri kullanılan etkili bir drogdur. Yabani gül türünün kurutulmuş, Ekim ve Kasım aylarında toplanan olgun tohumlu meyveleridir. Meyveler taze ya da kuru, reçeli, şerbeti, kompostosu, jölesi ve marmelatı da yapılarak tüketilebilmektedir. Kozmetikte kremlerde, ayrıca yağ ve meyve olarak  özellikle kış aylarında kullanımı yaygındır. Kuşburnu - yağı, Omega 3, Omega 6, retinol, C vitamini, E vitamini ve A vitamini içerir. 1,5 - 3,5 m yükseklikte, dalları sarkık, çalı görünüşünde, dikenli bir ağaçcıktır. Yapraklar bileşik, 5-7 yaprakçıklı, yeşil veya koyu yeşil renkli ve dişli kenarlıdır. Çiçekler yalın kat, beyaz veya pembe renklidir, mayıs ve temmuz aylarında açar, hafif ama hoş bir kokuya sahiptirler. Orman açıkları, yol ve hendek kenarlarında yetişir. Anadolu da yaygın bir türdür. 1600 m kadar yükseklikte dahi yetişebilen bir bitkidir. Bitkinin anavatanı Batı Asya ve Kuzey Batı Afrika olarak bilinir. Sonbaharda olgunlaşır. Diğer adları; köpek gülü, yabani gül, yaban gülü, gül burnu, gül elması ve itburnudur. 


ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ: Kuşburnu çekirdeklerinden soğuk sıkma yöntemi ile elde edilmiştir.

İÇİNDEKİLER: Rosa Canina Fruit Oil (Kuşburnu Yağı / Rosehip Oil)

KULLANIM ALANI: Cilt bakımı ve masaj yağı

KULLANIMI: Bir miktar yağ avuç içine alınarak temiz ve nemli cilde masajla uygulanır.

ÖZELLİKLERİ: Yumuşatıcı, nemlendirici ve besleyici niteliğiyle cildin rahatlayıp canlı bir görünüm almasına yardımcı olur.

UYARILAR: *Oda sıcaklığında, kapağı kapalı, ışık almayan bir yerde saklayınız. *Üretim Tarihi (ÜRT) Son Tüketim Tarihi (SKT) ve Parti No (PN) ambalajın üzerindedir. *Harici kullanım içindir. İçilmez. Kullanmadan önce bileğinizin içine bir damla damlatıp yarım saat bekleterek alerji testi yapınız.


METHOD OF OBTAINING: It is obtained from pomegranate seeds by cold pressing method.

INGREDIENTS: Punica Granatum Oleum Pomegranate Oil (Pomegranate Seed Oil)

USAGE AREA: Suitable for use on the skin.

USAGE: A few drops of oil can be applied to the whole body by massaging. Helps your body gain softness and moisture

WARNINGS: * Store at room temperature, with the cover closed and away from light. * Production Date (URT) Expiry Date (SKT) and Lot Number (PN) are on the package. * For external use. It is not drinkable. Before use, do an allergy test by dropping a drop into your wrist and keeping it for half an hour

Üretici Firma:
ARİFOĞLU BAHARAT ve GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Kargo Bilgisi:
Kargonuz 2 iş günü içersinden kargoya teslim edilmektedir.

Bilgilendirme:
İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil; bitkisel takviye niteliğindedir.
Zaman zaman uyguladığımız set, indirimli ve kampanyalı satış fiyatları mağazalarımızda geçerli değildir.

İşletmemiz; İşletme Kayıt Belgesi : TR-34-K-000495, ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, BRC GLOBAL STANDART FOR FOOD SAFETY Belgelerine Sahiptir.

Ödeme Seçenekleri
Yorumlar
İlgili Ürünler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.